Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lätt svenska


Hjordnära


Vilket är lättast:
att valla en fårhjord,
rida hästar med sadelgjord
eller sätta växter i jord?

Allt måste falla i god jord
det är lätt att bli bortgjord

men när du omgjordat dig
och läxan är gjord

kommer du avgjort
att vara den mest
jordade människan

på vår jord




Fri vers (Fri form) av stormengudrun VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-07 16:56



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Jordnära poesi!
2019-07-09

  stormengudrun VIP
Jag är ledsen gott folk att jag ändrat i texten.
Den lättaste svenska är svår även för mig:-/
2019-07-07
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP