Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haren

Skuttar stolt
i smidiga språng

Mina håriga hariga öron
sticker upp ur gräset

Hökens himlasyn
ställer in sig stålvasst

Mitt lilla harhjärta
dunkar dånande

Hittar plats ligger platt
famnas försvinner

Undgår upptäckt
räddad men rädd

Mumsas av många djur
själv glupar jag i mig grässtrån

Har min hemliga hemvist
i ekosystemet.





Fri vers (Fri form) av Lena Staaf VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-07 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Staaf VIP