Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto //


Kärlekskänslan värmer skönt!

 

Förutom klockans svagt tickande i bakgrunden så är det bara tystnaden som hörs, jag kan känna din starka närvaro, då jag blundar kan jag se och höra dig så tydligt.

Jag trodde aldrig att en kärlekskänsla kunde bli så djup och dominerande, upplevelsen av att gå lite ovanför marken återkommer långa stunder varje dag.

Jag känner att jag blivet beroende av den euforiska lyckokänslan som växer lavinartat var gång vi möts, jag önskar inget högre än få vara nära dig för alltid.

 




Fri vers (Fri form) av Kensy65 VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-08 08:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP