Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillheten på min stuga

tystnaden
min bästa vän
och lugnet här
på min stuga

stillheten
det blir livligare sen
och mera besvär
i juli, ja huga

syskonen
invaderar då
men det är ju ganska roligt
att få träffas
och skämta, smågruffas
alla tre, som för länge sen

och det är till och med troligt
att jag saknar dem
när de har åkt hem
fast det känns otroligt

och sen
lägger sig stillheten
och tystnaden, äntligen
över Havsglimten igen




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-08 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP