Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

finnas i

lever i ljus
i det andra rummet
när platsen saknas
inget annat att
finnas i




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 120 gånger
Publicerad 2019-07-08 18:13



Bookmark and Share


  Silverstripe
Kanske det andra rummet alltid finns, men dörren är svekfull?
2019-07-08

    All my ghosts
Mäktigt att med så små medel skriva stort! Många behöver många ord för att säga något väsentligt, du behöver inte många.

2019-07-08
  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP