Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dina blåa ögon...

I dina blåa ögon ser jag havet.
Hör vågorna som slår mot klipporna.
Känner västkustens vind beröra min hud.

I dina blåa ögon ser jag ljuset från gatlyktorna lysa igenom mörkret.
Hör regndropparna som träffar trottoaren.
Känner elektriciteten som passerar igenom min kropp

I dina blåa ögon ser jag himlens oändlighet.
Hör fåglarna sjunga sin vals.
Känner hur ingenting är omöjligt mer.

Om ändå dina blåa ögon kunde se mig.




Fri vers (Fri form) av Salut Lellan
Läst 451 gånger
Publicerad 2019-07-10 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Salut Lellan
Salut Lellan