Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag visste inte om att det brann.

Jag visste inte om att det brann.
Jag letar bland all rök.
Inte för djupt in
- får inte tappa bort mig själv igen.

Jag ringer.
Jag skriver.
Jag säger till andra att be dig ringa mig.

Jag vet ju att du är där.
Att du hör mig.
Hallå??

Tystnad.




Fri vers av Salut Lellan
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-11 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Salut Lellan
Salut Lellan