Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt vackert har ett slut

Allt vackert har ett slut.
Kan ett slut vara vackert?
Eller är det minnena som vi målat över med guld?
Medan detaljerna i dem bleknar.

Allt som är värt något har ett slut.
Finns det lyckliga slut?
Eller är det det förgångna vi gläds över?
Det vi egentligen önskar fanns kvar.

Allt som är värt något har ett slut.
Men det hade inte behövt komma redan nu.
Det som är värt kunde få vara ett tag till.




Fri vers av Salut Lellan
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-01 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Salut Lellan
Salut Lellan