Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En del av mig

Jag gav dig en del av mig,
men den försvann samtidigt som du.
Nu är det något som saknas.

Gav jag dig något basalt som förmågan att kunna andas
eller somna på kvällarna?
För det kan jag inte längre.
Gav jag dig en del av mitt orörda hjärta?
För det är trasigt nu.
Gav jag dig mina tankar och drömmar?
För du fyllde dem ett tag,
Nu står där tomt.

Du tog med dig en bit av mig
när du valde att lämna.
Kanske tog du min sprudlande energi.
För den är borta.
Kanske tog du min livsglädje.
För jag har ingen kvar.




Fri vers av Salut Lellan
Läst 160 gånger
Publicerad 2023-09-26 22:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gud vad vackert! Go girl/boy with your feelings! #tummenupp
2023-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Salut Lellan
Salut Lellan