Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jesus dog inte för våra synder



vi dog
och dör

för hans




Övriga genrer av Tidsljus
Läst 415 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-11 20:03



Bookmark and Share


  MariaEvighet
Det var märkliga ord, men man får ju skriva hur man vill
2020-05-02

    Max Poisé
jaha!
2019-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Tidsljus