Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alkoholiana 3

.
.
.
.
.
Det rätta är det svåra
när det är så är det inte så konstigt
att vi trillar

mitt problem är något annat
dom flesta fixar det
men jag lyckas gå bet

när det rätta är det lätta
lyckas jag ändå snava




Fri vers av Tidsljus
Läst 139 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-04-30 18:25



Bookmark and Share


  Joakim Södersten
Frågetecknen där är ett tryckfel! Försökte med en smily...
2023-05-01

  Joakim Södersten
Jo ... ??
2023-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Tidsljus