Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med en massa hjälp från Mark Twain.


Alkoholiana 2

.
.
.
.
.
Det är inte svårt
att sluta dricka
jag har slutat en massa gånger
har inte gett upp slutandet
jag försöker åtminstone fortfarande
försöker att sluta halvhjärtat
med jämna mellanrum

det finns dom
som har slutat
att försöka sluta

där är jag inte än
lite hopp finns det




Fri vers av Tidsljus
Läst 97 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-04-30 18:22



Bookmark and Share


  Joakim Södersten
Igenkännandet leende, ibland en grimas
2023-05-01

  Kungskobran VIP
Drick och var glad
vareviga dag
tids nog dör jag ändå
låt det vara så

Nåväl an så tag dig då en sup
tag dig en tag två tag tre
så dör du nöjdare
2023-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Tidsljus