Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KVINNOR





SVÅR PÅ KVINNOR
SVÅRT ATT FÅ KVINNOR
SVÅRT!

eller?????????????????

nädå inte alls efter tag finner man sig i det
så slutar man drömma och
vänjer sig accepterar sitt öde
då blir det lätt det tar sin tid
för det här att sjunka in det kan ta tid

(lång tid kör inte det spåret alla incels därute)

tids nog trillar poletten ner
då blir det jättelätt




Fri vers av Tidsljus
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-29 20:50



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Jag köpte min kärlek för pengar
för mig var inget annat att få
2023-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Tidsljus