Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Frid och sans." Det kom ut ur rätt mun. Han är ju så full av sans och frid själv. Shamashamashama.


GORMANDE GALNING

.
.
.
Frid och sans
En träskalle är han träskallen
Saknar balans

Sans och frid
Rigid är han
Rigid och stupid

Han ska alltid vara störst och bäst
Bakvänt bakvänt blev det
Han gnägger som ett får
Bräker som en häst

Han hugger mot allt tror han är haj
Bullshit här kommer en som inte är skraj
Jag protesterar på stört
Fromlaren vill vara haj men han är en mört




Bunden vers av Tidsljus
Läst 205 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-04-30 19:00



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Tomma tunnor skramlar mest.
Bokmärkes så klart
2023-05-01

  SatansSon VIP
gillar denna skarpt. bokmärke självklart
2023-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Tidsljus