Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


förebådare


Väckarklockor


Det spelar ingen roll
hur mycket vi häcklar dom;

Hasse o Tage
John o Yoko
Bono o Greta

När tiden är inne
kommer det att visa sig
att de har rätt

Gubbar o Tanter
äger ingen talan

Sanning och Rättvisa
kommer att råda

i väckarklockornas
efterklang





Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-12 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP