Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bom bom

Som morrhår tänker jag ha mina bröst
över allt
Allt som du har, mage, armhåla, nacke, bröst
Brösthår
Brösthår
Vårta mellan mina öppna läppar så jag nästan inte nuddar men jag känner
Känner
Känner,
lukten. Lukten i min gom när jag öppnar munnen
Och din tunga, din tunga i
i
i
På, på, inuti och på.
Låren bredvid och skinkorna
Skinkorna, jag känner skinkorna
Hårda, mjuka, hårda, mjuka
Bom bom




Fri vers (Fri form) av Semmelsulan
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-13 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Semmelsulan
Semmelsulan