Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att vara samma

När jag andas kommer det blå himmel ur min mun
Nu när jag förstår att vi är samma
formas mangoblomman i min svank, i din hand,
i din mun
Där kan du blunda och föra den till din,
som också är min.




Fri vers (Fri form) av Semmelsulan
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-15 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Semmelsulan
Semmelsulan