Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bygga relationer

Lodrätt för att den skall kunna stå
Vågrätt för att den skall kunna sitta
Skruvar för att den skall sitta ihop
Förborra för att den inte skall spricka
Limma där det behövs
Sandpappra omsorgsfullt
Låt gärna stå ett par dagar
Förbered en krok i taket
Häng upp den
Låt den svaja och bli tyngdlös
Bestäm färg
Måla i långa rörelser i träets riktning
Ha tålamod, var noggrann
Låt den svaja ett par dagar
Måla sedan igen




Fri vers (Fri form) av Semmelsulan
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-13 15:36



Bookmark and Share


  mare VIP
Så bra skrivet
2019-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Semmelsulan
Semmelsulan