Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uppfylld av smärta över saknaden


SKATEBOARD

Ett välkänt lågt men mullrande ljud
hördes från gatan, sannerligen, min
son var helskinnad på ingående 12
år med skateboarden och kepsen på
svaj, brunbränd och leende.

Ropade; hej pappa...

Dessvärre vaknade jag upp detta var
i en annan tid, sonen är nu 32 år, så
många år av äkta kärlek och längtan
att få i din nåd få sitta och se, serva,
ge dig allt du önskar, ledning, fader.

Äkta ”barfotabarn” utan skor i vår tid!




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 149 gånger
Publicerad 2019-07-13 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje