Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt liv är en fråga utan svar

Mitt liv är en fråga utan svar.
Ett träd utan rot.
En kropp utan puls.
Ett förhållande utan känslor.
Ett arbete utan lön.
En sträcka utan riktning.

Något saknas, och det är du.
Du är svaret på mitt livs frågor.
Roten till mitt träd.
Pulsen till min kropp.
Känslorna till mitt förhållande.
Lönen till mitt livs arbete.
Alla mina vägars riktning.

Men du vill inte ha mig,
så mitt liv är en fråga utan svar...




Fri vers (Fri form) av Salut Lellan
Läst 353 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-14 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Salut Lellan
Salut Lellan