Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liten truddelutt


Vägvisa

var är vägen
ut i rymden
var är dörren
i mitt rum

vem vet vägen
vem kan vila
sluta tänka
hjärnan tom

går i cirklar
går i vanor
samma banor
börjar om

var är vägen
döljs i dimmor
syns på kartor
kallar aldrig: Kom!




Fri vers av nu 1.0
Läst 242 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2019-07-14 19:50



Bookmark and Share


  Konstellation
Så bra!
2019-09-16

    Lena Staaf VIP
Fin och rytmisk dikt om vankelmod och längtan efter vägledning.
2019-07-14

    ej medlem längre
Riktigt bra vägvisa! Gillar!
2019-07-14
  > Nästa text
< Föregående

nu 1.0
nu 1.0