Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här lever fler barn än du kan tänka dig


Våldsmän

Baxar byrån mot dörren
ligger med kniven
under huvudkudden

Drömmarna strimlas
i grälla färger
och mörker

Ljuden tränger in
knytnäven i munnen
hejdar kvidandet

Skräckens kallsvett
tårars hetta
nallen kramas sönder

I dag känner jag kylan
av pistolens handtag
innan jag fyrar av.




Fri vers av Lena Staaf VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-07-15 14:57



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ja bakom stängda dörrar....många barn växer upp utan omvårdnad, det kostar samhället massor!
Bra ordat!
2019-07-24

  SatansSon VIP
bra känsla här.
2019-07-17

  nu 1.0
Ryslig fasa som du förmedlar med exakta ord och bilder...
2019-07-16

  Blomma-Stjärna VIP
inlevelsefullt så att ingen kommer undan - en hotande verklighet som fler barn än vi kan tänka oss lever under
skräck
vrede
2019-07-15

  Larz Gustafsson VIP
Vad sägs om Jemen?
2019-07-15

  Judas Ekholm VIP
Fantastisk vrede till ett koncentrat av knallhårda formuleringar. Jubel och bangers!
2019-07-15

  Gunnar Hilén VIP
Och detta i den bästa av världar.......
2019-07-15

  Öknens Ros VIP
Desperation, dödsskräck färgar denna dikt.
2019-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Lena Staaf VIP