Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto //


Strimmor av hopp

 

Strimmor av ljus ifrån fullmånens hus
strålar av hopp som träffar min kropp
stora krafter som får mig att beröras.

 

Krafter som lever i nattens timma
en längtan som aldrig kan försvinna
gemenskap som aldrig kan förstöras

 

Kärleksfullt finns du i mina tankar
vibrerande lever du nära min själ
månens krafter förde oss samman

 




Fri vers (Fri form) av Kensy65 VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-16 06:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP