Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför vill de inte lyssna?


Tyst skri


Vad har ni gjort
Jag vet att ni inte lyssnar
fastän jag skriker

Ni har ert
vilket är bara
ert

ni där borta
ni på andra sidan
ni som inte lyssnar
fastän jag skriker

Vad har ni gjort
utnämnt er själva till
genier

Ni är blinda
fast
det kan ni förstås inte se

ni där borta
ni på andra sidan
ni som tror att ni är
det ni inte är.



13/7 2019




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-16 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP