Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du super

Du super
och ömkar
Så trött
på ditt ego
Barnet
som vårdar
Ska bort
ifrån dig
Du super
och ältar
Så trött
på din klagan
Jag
som ser på
Ska vända
och gå




Fri vers av Lehva VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-07-17 19:26



Bookmark and Share


    Asta Kass
Åh så bra! Jag älskar slutet "jag som ser på, ska vända och gå". Det finns sån kraft i det! tack för en vacker dikt
2019-07-30

  Marita Ohlquist VIP
När man har nått gränsen för vad man orkar med, måste man tänka på sig själv, bli av med den tunga bördan och kunna leva i lugn och harmoni!
2019-07-18

  Annie b'larsson VIP
Denna jävla alkohol.
2019-07-18

    Lena Staaf VIP
Inte alltid så lätt att vända och gå som det kan tyckas.
Men ältandet och klagandet...bara att dra!
2019-07-17

    ej medlem längre
kloka kvinnor vill ha galna män!
2019-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP