Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://open.spotify.com/track/37BDg560tliP0QkAG9GImz?si=zgBVZ500ROaseCMGwHE0aQ


Pojken vid spireorna

Vi möttes när ån strömmade som fortast
Det var vårens andra bakslag
Taket rasade plötsligt in
Och jag såg allting så klart

Pojken vid spireorna har vaknat
Han går barfota i gräset
Han drar fingrarna genom buskarna
Och vita blommor faller som snö
Över hans inre värld

Du kan inte träffa honom nu

Din blick är som ljuskäglan på scenen
Vågar jag gå in?
Du är en kräsen recensent
Men den bilden är bara min

Pojken vid spireorna har vaknat
Han går barfota i gräset
Han drar fingrarna genom buskarna
Och vita blommor faller som snö
Över hans inre värld
Ingen har fått komma in där
Ingen har fått komma in där



Låten:
https://open.spotify.com/track/37BDg560tliP0QkAG9GImz?si=zgBVZ500ROaseCMGwHE0aQ




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av blekhet VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-17 20:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mer reverb thx
2019-07-17
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP