Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mathias


Jag förstår inte riktigt undret
mitt barn med sin kropp och huvud
den glädje som kring dig svävar
hur kunde det bli just du

Med dina långa ögonfransar
som ramar in din busiga blick
din oändliga kärlek till djur
och att just lilla du älskar skogen som jag
går på stigarna som jag ensam gick

Ibland fattar jag inte att du är min
min lilla stjärna och min värld
så tittar du på mig och ler
och vi fortsätter vår underbara färd




Fri vers av Gigi
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-07-17 22:49



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Livet är magiskt! :-) Barnen är magiska :-*
2019-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi