Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vårt klockslag


22.22


Det hände ofta

22.22

Vad konstigt sa vi
nu är den 22.22 igen
och så skrattade vi

plötsligt ibland närsomhelst

så faller min blick på den
digitala tidsangivelsen
i mobilen

22.22 igen! tänker jag

Då vet jag att du tittar ner
där uppifrån

och skrattar lite kärleksfullt
med mig





Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-17 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP