Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto// Trädkonst formad av västerhavets vindar, Särö Västerskog.


I stormens öga

 

I stormens öga kan själen få frid
Allt som händer sker runtomkring
Livet väntar på starka kärleksvindar

I stormens öga kan jag hämta kraft
Än finns det tid till förberedelse
Jag förbereder mig för något nytt

I stormens öga är allting möjligt
Då vindarna kommer är jag beredd
Då är min själ redo att möta dig igen

Nu vill jag lämna mitt vakuumtillstånd
Jag vill ge mig hän ut i kärleksstormen
Jag vill sugas med i allt det lustfyllda
Men jag vill att det sker ihop med dig

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Kensy65 VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-18 06:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Navigerar Du med hjärtat, når Du målet
2019-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP