Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


För varje steg/stig och möte

 

Färden är en ensam kavaljer 

och med den följer en 

kvinnas skepnad 

 

Resan är en märklighet som

möter efterlängtade mål 

 

Farten är en själ som söker

sitt hem och näste

 

Målet är en insikt och det 

är allt man vet 

 

Friheten är en sargad rörelse

som vrider sig åt alla håll 

 

Utsikten är en fjärd som går 

att fylla med akvarell 

 

Livet är olja, salt, tro, jord 

och eld och allt är unikt

 

Vattennivån bryr sig inte om

allt som sägs och kvinnan 

tänker lära sig allt om det

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-07-20 17:42



Bookmark and Share


  the apache kid VIP
Truly wonderful
2019-07-23

    Lena Staaf VIP
"Det är vägen som är mödan värd" (Karin Boye). Mål, mening, frihet, dessa stora ord som vi ständigt brottas med. Du beskriver den rörelse som livet innebär. Fint!
2019-07-20

  Larz Gustafsson VIP
Bilden påminner om omslaget på Lundells platta "Kär & Galen".
2019-07-20

  Larz Gustafsson VIP
Men du...som Di Leva sjöng: "Vad är frihet?"
2019-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP