Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om

Önskar va din man
Få ta dig i min famn
Lägga dig i säng
Älska dig igen
Men vet att jag ej kan

Såret som du sänder
Du är i annans händer
Önskar du fanns kvar
Många frågor inga svar
Inget hopp som längre tänder

Smärtan är så svår
Dagar känns som år
Sveket gör så ont
Hjärtat känns så tomt
Och tiden bara går

När glaset blivit torrt
Varför slänga bort
Fyll med mera vin
Fyll då även min
Låt ej vår kväll bli kort

Låt ej kväll försvinna
En kväll för oss att minna
Stanna här ett tag
Låt natten bli till dag
Du är min gudinna

En låga brunnit har
Den minskat över dar
Glöden i mitt hjärta
Lämnar sådan smärta
Finns det bara aska kvar

Saknaden hos mig
Du var ju min stig
Nåt jag skulle sagt
Men tiden hann ifatt
Att jag älskar dig




Övriga genrer av HenWen
Läst 551 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-21 11:28



Bookmark and Share


  danne //
Mycket motstånd som en dragkamp nästan ... den har ändå en önskande slutkläm som kanske blir sann till slut..
vem vet..
Den är fin å lugn
2019-07-23
  > Nästa text
< Föregående

HenWen
HenWen