Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp

Har börjat åka utan mål
Se framåt med slutna ögon
Vet ej vad mitt hjärta tål
En saknad utav någon

Saknaden utav dej
Jag vrider mig i plågor
Varför vill de skada mig
Och sätta mig i lågor

Seglar själv mot ingenting
Försöker komma över
Saknaden har blitt allting
Vet vad jag behöver
Fanns nog inget ont uppsåt
När jag kommer in till hamn
Ge mig då ett förlåt
Och ta mig i din famn


Det sägs att tiden läker sår
Att man tar sig till nåt annat
Tror inte att detta går
Då tiden verkar stannat

Saknar när du fanns hos mig
Vill ha dig i min värld
Önskar att jag sagt till dig
Hur mycket du är värd


Seglar själv mot ingenting
Försöker komma över
Saknaden har blitt allting
Vet vad jag behöver
Fanns nog inget ont uppsåt
När jag kommer in till hamn
Ge mig då ett förlåt
Och ta mig i din famn


När vi går efter en stund
Det var sista titten
Hoppas att vår jord är rund
Och vi möts på mitten

Kanske vi behöver tid
Det kanske är vi två
Snälla låt mig inte lid
Saknar ju dig så


Seglar själv mot ingenting
Försöker komma över
Saknaden har blitt allting
Vet vad jag behöver
Fanns nog inget ont uppsåt
När jag kommer in till hamn
Ge mig då ett förlåt
Och ta mig i din famn


Tänker svårt och stannar sen
Kanske tog det slut nu
Det blir aldrig vi igen
Trots saknaden av du

Vad som än framåt händer
Vill jag du skall minnas
Saknar dig i mina händer
Hos dig mitt hjärta finnas


Seglar själv mot ingenting
Försöker komma över
Saknaden har blitt allting
Vet vad jag behöver
Fanns nog inget ont uppsåt
När jag kommer in till hamn
Ge mig då ett förlåt
Och ta mig i din famn





Övriga genrer (Visa/Sångtext) av HenWen
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-23 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HenWen
HenWen