Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem skrivs det för ?



det skrivs inte för
någon

det är inte roligt
att skriva

det är inte spännande
att läsa

man vill inte ha
kritik

det finns ingen dold mening
med att hänga här

det är bara
ett enda stort jävla MÅSTE

man upprepar sitt helvete
tills det vänder

det kommer att kännas som
att du skrivit fram ett val




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-23 08:44



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Det räcker inte att skapa. Det skapade måste manifesteras också, och det gör vi med publiceringen
2019-07-23

    ej medlem längre
En applåd till dej för allt du skriver; hur det vänder upp och ner på mej och mina tankar när jag läser det!
2019-07-23

  Lottie Ålhed VIP
Bra formulerat om att måsta skriva. Inte alltid bara en njutning mer som en resa in i det okända/kända.... O. s. v..
2019-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP