Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Finns bara en väg... Hem


En känsla av genomlysning...

Processen är långsam och
behaglig till en början.
Allt eftersom behoven blir
mättade och till slut innehålls
lösa kommer den oundvikliga
frågan

Vart är jag på väg?

Själen sägs mogna genom att
passera 5 stadier
1.Kallelsen
2.Sökandet
3.Kampen
4. Genombrottet
5. Återkomsten

Det handlar om att bli hel och integrerad
Den inre försoningen, där man och kvinna
smälter samman i frid och kärlek. Striden
är över och transformationen klar.

Jag föds som kvinna men blir sen man i nästa steg
är jag barn och vågar se ur ett barns perspektiv
blir i nuet vågar vara fri men med kvinnan och
mannens erfarenheter. Sen går jag bortom
ingenting... Tomhet. Till slut står jag som kvinna igen
men har transformerats och är hel.

Hur många finns det som börjat och är inne i denna
process. Hoppas en dag få möta en man som kan
förnimma denna spännande och tuffa vandring....

Hoppas snart vara den hela kvinnan... Trött på
att se illusions bubblor spricka...


Sista versen i KB dikt. Du ska tacka dina gudar.

Du ska tacka dina gudar när de bryter
bort ditt skal.
Verklighet och kärna blir ditt enda val.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-24 01:37



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt avslut på en bra och tankeväckande text!
2019-07-24

  danne //

trans (port) transformera nde
när man vet vilken bäring det
dras åt.. spänning och (förvänta)
ett mål

spännande Wys
2019-07-24
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP