Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tinnitus


Altstämma


Jag anstränger mig
för att höra

lärkorna
svalorna
mesarna

men mitt huvud
är redan fullt av deras kvitter

så det enda jag hör
är duvornas dova altstämma
från skogsdungen

Tack att ni finns
och sjunger för mig

Tack för alt!




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-25 07:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP