Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


skyn

 

 

idag, sjunker

in under ytan med luften samlad

 

i

 

den vita värmen,

stilla juli

med skuggorna av gången tid

 

små ögonblick

 

av barndom

inuti

med avlägsna stadsbrus mot tidig kväll

 

och cirkelns mitt

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-25 18:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Just det!
Exakt så!
"Små ögonblick av barndom..."
De finns liksom inbakade i den gröna, sköna helheten.
2019-07-25
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP