Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jack the ripper


Vem är det som smyger
en månkulen natt
så ensam i midnattens timma

Vad är det som blänker
likt regnbågens skatt
där i Londons beslöjande dimma

Din omvärld har stelnat
ett fotografi
som stilla har frusit till is

Kyligt förenad
med ondskans magi
genom storstadens spöklika dis

Vad tynger ditt hjärta
vad rymmer din själ
vad finns i din frustration

Vad är det för smärta
som nattfriden stjäl
du fullmånens kompanjon




Bunden vers (Rim) av Kaptenlöjtnant
Läst 205 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-07-26 22:42



Bookmark and Share


  danne //
Råaxlad suggestiv bild
en bra fångad känsla ..
2019-07-30

  morgonstjärna VIP
skickligt bra och innehållet perfekt till titeln

2019-07-28

  Lehva VIP
Skickligt rimmat med dessutom häftigt innehåll. Bravo.
2019-07-27

  Grävling
Lite som en modern och otäck variant av Viktor Rydbergs "Tomten".
2019-07-26

  cilax VIP
yezz
2019-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant