Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Famnar oss i

 

Jag bryter tystnaden

och älskar dig av vilja

din blick visar styrka

ditt hjärta slår lust

natten hämtar andan

dagen spinner nätet

som vi famnar oss i.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-27 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP