Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU ÄR MIN DRÖM

Du är min dag
den enda
jag vill se
var eviga stund
som en sommarvind..... sund
förgyller du mina andetag
och kysser min kind

Du gör mig svag
när du ler
vill jag beblandas.... mer
av att andas, dina lukter
smaka
och plocka dina frukter
av afrodisiaka

Dina behag
förgyller min lycka
var dag
smyckar den mitt hjärta
den svåra vägen
bort från smärta

Ja, du är min
var eviga dag
när jag vaknat
söker jag dig
som jag saknat

Bara i drömmen
jag dig ser
du underbara
Törnrosa..... som i sömnen
blott en kyss
kan väcka
ut ur sina gömmen
med armar
mot mig utsträckta





Gurra




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-28 00:23



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vacker dikt om längtan och åtrå!
2019-07-28

    Sefarge VIP
Att bära längtans
oförstörda ljuvliga
Blomster inom sig?
Inte alls att förakta
Ej alla som det kan?

2019-07-28

  danne //
vackert något jag själv bär på i min tunga ryggsäck.. En viktig statement
2019-07-28
  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP