Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rastlös

söndag -
jag är rastlös

vädret blev plötsligt sämre
det fantastiska sommarväder vi äntligen fick

försöker läsa en rockmusikers självbiografi
den ger begreppet "ointressant" en helt ny dimension

försöker med ett antal andra
av de närmare tio böcker jag håller på med just nu

jag väntar på korrekturet till min novell/ kortroman
så att jag kunde godkänna det
och få provexemplaret tryckt nån gång

det har gått över tre månader nu
sen jag hade manuset klart
jag har svårt med att hantera hur tiden går

snart har hela sommaren gått
och i stort sett ingenting har gått framåt




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-28 18:36



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Inget är som väntans tider
2019-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP