Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I rörelseenergi.


Törsten är störst


Tro inte 
att källan



var målet.




Det är inte ens
början



på allt



törstiga själar



kan uppleva




tillsammans.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-07-28 14:36



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Klurig... säger en hel del
2019-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP