Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom ridån

Bakom ridån faller luckan ned Spelet kan börja en ton av dragspelet ensam i mörkret Hjärtat dunkar sliter värmen tar allt runt runt snurrar sig som bikupan Biet surrar vill in faller bort i glömskan Luckan hade fallit ned Bi samhället är fast Bakom ridån har plötsligt gått upp Se ut över stillheten Ensam ingen ser där djup av dagen så oerhört varm Biet surrar bryter tystnaden sommaren har kommit med en värme så stekande het. Klimatet har förändras i ny tid Det viskas om en jord som icke mår bra Bak faller ridån ned ljuset faller ned Biet surrar......




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 133 gånger
Publicerad 2019-07-28 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP