Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fy fan

Ska jag skriva poesi
när mitt liv är ord som inte finns?
tjejen slutar räkna med nån prins
för killen e busy att räkna sina chins

när värmen klistrar min t-shirt på kroppen
är jag på stranden i Göteborg
Afghanska kineser som dansar
och araber som sjunger glada
en svensk dam undrar om de är fulla
och jag svarar: nä ,dom är såna bara :)

vill ba få ut det mesta av sommaren
för att glömma jobb
palestinier med stenansikten skrämmer mig
jag kan inte slåss
så jag lämnar mitt hem
medans palestinier ockuperar sina 30 kvadratmeter
med hundra års ilska

latinan är brun och het
persen är snäll och söt
hade använt min kropp till lek och smek
men utan ett pirr är den där diskret

jag är lugn, jag är kaos
jag är arbetsdagen utan paus
fick inte gjort det jag ville idag
fy fan









Fri vers av Madrugador
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-28 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madrugador
Madrugador