Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnor och Men



När du smyger sådär som ett lejon

Min manshjärna vill bara jaga

Ditt hår luktar bara sååå....aaah


Jag tar på mig min maskulina mask

För du är fin femenin med fem mini tights


MEN

Tränar bort grottmannen i kroppen

För en blick på över 3 sekunder anses creepy


MEN säg det rakt ut

Vem får dig tända som en som kväll i Tokyo,

är det smarta tofflan

macho-kroppen

eller nåt mittemellan?

Frågar,
för att tolka dina ” girly” signaler
krävs ett högskoleprogram
spårar du lika mycket som SJ?
när killen tvingas stanna tåget i en skog
signalfel, och tjejen drog

Kysser du med passion eller manipulation?
Är du här för kär-eller tryggheten?
Om du inte kan avsluta mitt skämt....
vad är då meningen?

MEN

Du är verkligen det bästa ögongodis

MEN

det finns miljoner andra smaker


hade älskat din kroppsvärme kalla nätter

MEN trots allt tjat om sitt livs romans

om sex inte fanns.....

Would people even bother?


MEN

hade du pallat läsa min dåliga sida

och sen höra slutet på boken?


Och trots allt snack om genusvetenskap
hörs ändå samma sak i varje omklädningsrum


” du vet hur tjejer är...”

” killar tänker bara på...”


En första kyss

Två 80-åringar som fortfarande är kära i sitt äktenskap

Ibland är det så fint när dom träffas

Kvinnor och män


Men men




Fri vers av Madrugador
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-07 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madrugador
Madrugador