Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikten som inte blir skriven


Ännu en dag i livet
och vinden som smeker med siden
hår av kastanj täcker ögon av kastanj

En vacker dikt som aldrig blir skriven

En blygsam sol i sockervadd
på tungan möttes smaker av sött och salt
jag har allt för jag andas rent
och nuddar marken med friska ben

Gryningen torkade tårar
men gräset grät stilla
när 100 års sorg dränkte klöver och persilja

Ännu en dag i livet
och dagdrömmen som rispar mot marinblått siden
hela världens skönhet i ett ögonblick

En vacker dikt som aldrig blir skriven




Fri vers (Fri form) av Madrugador
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-30 20:07



Bookmark and Share


  Madrugador
Hehe, tack för dom fina orden :)
2022-01-10

  Hon kallar sig poet VIP
Och här blev den skriven, gillar titeln men innehåller bär på många snygga rader med fint innehåll. Tycker det här är bra ...! I like it!
2022-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Madrugador
Madrugador