Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RADER(n)A



Minnet är fullt av mentala bilder


RADERA


En sommardag som jag dagdrömde bort på stranden

En bicicletas som fick motståndarna applådera

En lemonad vid en moske i Andalucia


RADERA

Tanten som sa ” vad är det för jävla musik”?

En punchline som skrek till en tyst publik

” Ey, vi vill inte ha såna som dig i vår butik”


RADERA

alla barndomsdrömmar som tvingades bli vuxna


RADERA

alla giriga blickar som läser när jag strippar av mina känslor


en grym dikt som nu i själen formuleras


RADERA


Minnet är tomt

och jag tänker


antingen får jag skaffa en ny kamera

eller ba acceptera

att jag inte föddes till

att fotografera


med ord








Fri vers av Madrugador
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-03 01:38



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mycket bra och transparent om vad i livet som får oss att skriva raderna eller radera dem eller de minnen vi pådyvlats som format oss negativt, så djupt och flerbottnad ! Tack för du sänder denna reflektion i ljuset!
2021-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Madrugador
Madrugador