Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klotter

Sluta dissa ungdomar. Var istället glad att dom också vill
uttrycka sig. Du behöver inte fatta allt i deras kultur.

Barn och djur är dom skönaste samtalspartners.

Har aldrig fattat grejen med att slicka fingret när man vänder blad
i en bok. Måste vara nån slags grej dom lär sig på lärarutbildningen.


En tjänsteman sa en gång till en kvinna som blivit sexuellt trakasserad:
” men kolla så du är klädd”.
Jag hoppas för hans skull att homosexuella inte använder samma argument om dom ser tjänstemannen i badbyxor på stranden.


Tjejer sminkar sig för tjejer och killar skaffar muskler för att få beröm
från andra killar. Det är så vitt jag har förstått det.

Innan du hånar religion så kom ihåg att big bang också är
en tro/ tolkning av verkligheten på nåt man aldrig sett.

Det är inte alla spanjorer som älskar att vara supersociala.

Det är roligare att le än att se tjurig ut. Det tål att upprepas för
dom flesta jag ser i Sverige ( ett av världens mest priviligierade
länder) ser tjuriga ut. DET ÄR ROLiGARE ATT LE ÄN ATT SE TJURIG UT

Having a bad hair day? Du är ett unikt konstverk av DNA. So act like it.


Ta inte mig för seriöst, ta inte dig för seriöst. Ta inte livet för seriöst.
Måla över en dålig dag med Micky Mouse öron och clownnäsa.


På högstadiet skällde min lärare ut mig inför klassen för att jag hade klottrat och jag fick rengöra väggen med såpa medan dom andra hade lektion. Jag har för mig att lektionen handlade om nåt helt onödigt som ingen haft nytta av alls i livet.




Fri vers av Madrugador
Läst 172 gånger
Publicerad 2021-02-11 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madrugador
Madrugador