Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärleksdikt


Du min älskade

Du min älskade
I centrum av rondellen
vilket mitt liv kretsar kring
Varje sekund med dig
blir till skatter
som jag förvarar i mitt hjärta
En skattkammare
som bara jag har tillgång till
som jag går in i
när inte du är nära
Där betraktar jag det
ena och det andra
Som är mitt liv med dig
Sen när längtan blir outhärdlig
vandrar jag åter till rondellen
där livet snurrar kring
Som om inget hade skett
Men jag vet
Vet att du är allt
All kärlek All längtan
Allt liv
För det är bara du
som är mitt allt
Min älskade




Fri vers av Mats VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-29 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP