Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det där lilla extra mitt i livet.


Droppande stearin


Jordgubbar

rödvin
och levande ljus

vackert i sin
enkelhet

kvällar blir
så mycket mer
mogna
med
avklädda kroppar
och droppande
stearin

under

småtimmarna.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-07-31 07:49



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Underbar
2020-02-26

    Ken Cassel
Bra Tabac
gillas

Allt gott till dig

Ken
2019-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP