Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lyckan




Så många har tappat bort sig.
Och tror att de aktivt
måste leta efter lyckan.
Men det var ju inte lyckan
de tappat utan sig själva.
Att vara "lycklig"
kan därför definieras som
att ha sig själv och
att kunna vara sig själv.

Att kunna älska och arbeta/skapa
är bra yttre begrepp
för att känna efter
om man är nöjd.

Att vara nöjd.

Det är lycka !

Sen finns det ju alkohol
om man är missnöjd.

Och Sommar med Ernst.




Övriga genrer (Satir) av Gunnar Hilén VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-07-31 09:03



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Det är en konst att vara nöjd. Kräver idog träning! Men då går det.
2019-07-31

  Onomatoprofet VIP
Ja vad vore sommaren utan Ernst?
2019-07-31

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande!
2019-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP